Verzenden en retouren

Hieronder vind je een opsomming van de meest voorkomende vragen?
Neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn, wij helpen je graag verder!

Verzendkosten
Wij rekenen voor verzending tot 33.98 euro, 4.95 euro aan verzendkosten. Boven 33.98 euro zijn de verzendkosten voor ons. Tevens is afhalen in de winkel een mogelijkheid en bezorgen wij in de buurt. Neem hierover anders vooraf even contact op. In de praktijk is verzending vanaf 2 pyjama’s dus gratis, uitgezonderd aanbiedingen
Hoe stuur ik een artikel retour
Niet tevreden over een artikel? Dan kun je het artikel retourneren. Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel, is het van belang dat je de artikelen altijd terug stopt in dezelfde verpakking/hetzelfde plastic zakje als waar je het uit gehaald hebt. Daarop zitten namelijk stickers die alle benodigde informatie bevatten om het retour goed en snel te kunnen verwerken. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
NEEM EERST CONTACT OP, VOORDAT JE IETS TERUG STUURT.
Doe dit per mail naar mail@pyjamavanfeetje.nl, o.v.v. je order nummer of bel tijdens onze openingstijden naar 0313651173 (openingstijden vind je op www.israels.eu)
Welke voorwaarden zijn verbonden aan het retourneren van een artikel?
Wanneer je niet tevreden bent over een bepaald artikel, dan kun je het artikel retourneren. Je hebt het recht om de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te herroepen (herroepingsrecht). Binnen de termijn van 14 dagen, mag je het artikel bekijken en passen, net als in de winkel. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Producten waarbij een hygiënestrip aanwezig is, mogen enkel geretourneerd worden indien deze strip niet verwijderd is. Indien je de strip verwijderd, kunnen deze producten niet meer geretourneerd worden.

Is het mogelijk een artikel te ruilen?
Het is niet mogelijk een artikel te ruilen. Je kunt via de webshop opnieuw een bestelling plaatsen. Hiervoor worden wel opnieuw verzendkosten in rekening gebracht voor het verwerken en bezorgen van de nieuwe bestelling. Wanneer het totaalbedrag van de nieuwe bestelling hoger dan €29,00 is, komen de verzendkosten te vervallen.
Kan ik een gedeelte van mijn bestelling terug zenden?
Wanneer door een gedeeltelijke retourzending niet langer aan de actievoorwaarden wordt voldaan, worden de kosten hiervan op het door ons terug te betalen bedrag ingehouden.
B.v. Twee Feetjes pyjama’s worden gratis verzonden, maar bij terugzending van één, wordt alsnog verzendkosten op het retour bedrag ingehouden.
Wat doe ik met een kapot geleverd artikel?
Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als het artikel beschadig is, verzoeken wij je vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en dit te melden. Stuur ons een duidelijke en complete beschrijving over de beschadiging en stuur hierbij een afbeelding van de beschadiging mee. Zorg ervoor dat op de foto duidelijk zichtbaar is waar de beschadiging zich bevindt. Je kunt de foto’s sturen naar winkel@israels.eu. Wij raden je aan de foto’s als ZIP- of JPEG-bestand te versturen naar ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk na ontvangst je verzoek in behandeling nemen..
Wat is het retour adres
Israëls sinds 1902
Oranje Nassauplein 27
6961 CJ Eerbeek
Kies dichtstbijzijnde DHL afhaalpunt
Voor verzending naar België geldt het volgende
Kosten voor verzending naar België zijn standaard 9 euro
Waarom verzenden we soms niet in de originele verpakking
Om de verzendkosten laag te houden, is het soms nodig om de pyjama uit de originele verpakking te halen en deze apart mee te sturen.
Annulering van bestelling
Op een geannuleerde bestelling brengen wij de door ons gemaakte kosten in rekening.
Hieronder kunnen b.v. vallen: iDeal kosten, verzend kosten, administratie kosten .